Ohlasy k zápasu

Vypadli jsme z tempa a Sparta to hned potrestala, vrací se Král k první třetině

Liberec - Ani druhé domácí utkání pro Tygry bohužel nebylo úspěšné. Vyrovnaný zápas, ve kterém padlo hned devět branek a jehož výsledek byl otevřený až do posledních vteřin, dopadl lépe pro hokejisty Sparty. "Vypadli jsme z tempa a Sparta to hned potrestala," ohlíží se za výsledkem Daniel Král.

Jak hodnotíš utkání, jehož výsledek byl otevřený prakticky až do úplného konce?
Hrál se hodně útočný hokej, což se divákům muselo líbit. Měli jsme dost šancí, ale po druhé třetině, kdy byl stav 4:4, jsme věděli, že kdo dá gól, vyhraje. A také tomu tak bylo.

Jak padla rozhodující branka?
Protihráč nabral rychlost ve středním pásmu a vystřelil přeš našeho beka. Dobře tu střelu schoval a holt se hezky trefil.

Viděl jsi tu střelu?
On si to hodně stáhl pod sebe a vystřelil těsně kolem mě, proto jsem jsem to viděl až na poslední chvíli. Když se ta střela takhle povede, je těžké ji vychytat.

Podruhé v řadě jste dostali pět gólů…
Zápasy předtím se nám dařilo vyhrávat, teď jsme dvakrát po sobě doma inkasovali pět gólů. To by se nemělo stávat a já musím být lepší.

Jak těžká byla situace, kdy jste během jedenácti vteřin dvakrát inkasovali?
Určitě to bylo těžké. Je to veliká škoda, jelikož jsme vedli. Následně jsme však na chvíli vypadli z tempa a Sparta to hned potrestala. Myslím, že to byl vyrovnaný zápas, oba celky předvedly kvalitní výkon. Bohužel se nakonec štěstí přiklonilo na stranu soupeře.

Již v úterý vás čeká další domácí zápas, je něco pozitivního, co si do něj můžete přenést?
Myslím, že naše hra je dobrá. Pár zápasů zpět nám do brankoviště spadla kdejaká střela, teď je tomu bohužel naopak, padá to tam spíše soupeřům. To je to, co musíme zlepšit.

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner