Reportáž

Starší dorostenci v nájezdech předčili Energii a jsou třetí!

Liberec - Starší dorost díky dvoubodovému zisku ze souboje s Karlovými Vary vybojoval průběžnou třetí příčku tabulky. V dosavadním průběhu soutěže vybojoval už jednaosmdesát bodů.

Starší dorostenci předehrávali zápas šestnáctého kola nadstavbové skupiny A NOEN Extraligy staršího dorostu už v úterý, přičemž nezačali nejlépe. Michal Hotěk nalezl přesným pasem Otakara Šika, který poprvé, a jak se později ukázalo i naposledy, překonal Hrstku.

Tygři odpověděli ještě do konce třetiny. Ve čtrnácté minutě se vteřinu po skončení přesilovky 5 na 4 prosadil Martin Maťátko. Oba celky se tak rozcházely do kabin za smírného stavu. Druhá třetina byla stejně jako celý zápas velmi vyrovnaná, překlopit misky vah mohl na stranu Liberečanů Kunst. Kašpar nakonec zasáhl betonem včas.

Ještě nebezpečněji vypadala příležitost Hada, nicméně ten svůj únik nedokázal zužitkovat. Karlovarský gólman nastavil beton tak, že ho nedokázal bek šelem překonat. Během poslední periody měly oba dva celky k dispozici dvě početní výhody. Ani jedna z nich využita nebyla.

Diváci se nakonec branky nedočkali ani v prodloužení, a to i přestože hosté dohrávali přesilovku ze závěrečného dějství. Na řadu přišly samostatné nájezdy, v těch rozhodl v prospěch našeho mužstva Jen Jeník. Tygři tak stále okupují třetí příčku tabulky s jednaosmdesáti vybojovanými body, Energie je šestá.

Naši partneři

Generální partner
Generální partner