Reportáž

Junioři odjíždějí z Pardubic bez bodů

Liberec - Tygři nevyzráli na Dynamo, a proto z města perníku odjíždějí s prázdnou. Jenom jedinkrát se podařilo šelmám prostřelit pardubického gólmana Nečase, zásluhou Benneta Rossmyho.

V první třetině, kde nebyl nikdo vyloučen, se dostali do vedení Východočeši, po překonání libereckého gólmana Ondřejem Tobiášem – 1:0.

Druhé dějství mělo podobný scénář. I když se Tygři snažili prosadit a dostávat se do větších šancí, jejich pokusy zastavoval bezchybný Nečas. Po mnohočetném vyloučení na obou stranách se hrálo tři na tři. Při této příležitosti se prosadil Ondřej Rohlík a navýšil náskok Dynama – 2:0.

Třetí periodu opět lépe začaly Pardubice, jež navýšily své vedení zásluhou Adama Palečka na 3:0. Čtvrtý gól Dynama vsítil Martin Kostka v přesilovce – 4:0. Liberečtí snížili skóre na rozdíl tří branek po akci Benneta Rossmyho a Filipa Jansy. První ze jmenovaných dokázal dostat puk za skoro bezchybného Nečase – 4:1. Dynamo stvrdilo svoji výhru posledním pátým gólem v tomto zápase. Tygří obraně ujel v oslabení Jan Oliva a prostřelil libereckého maskovaného muže – 5:1.

Ohlasy trenérů

Milan Plodek
Bílí Tygři Liberec
„Bohužel. Soupeř dnes své šance využil, zatímco my nikoliv."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 20:15 | Muži
Lausanne HC
Bílí Tygři Liberec