Rozhovory

Rozhovor s Tomášem Krupkou

L i b e r e c - Po právě proběhlé tiskové konferenci u příležitosti shrnutí sezóny jsme se sešli s předsedou fanklubu Tomášem Krupkou, abychom i s ním zhodnotili činnost fanklubu v uplynulé sezóně.

Co čeká členy fanklubu v nové aréně?

Nejlepší zprávou asi je, že bude zachován sektor na stání pro členy fanklubu, teď se jen jedná o tom, zda bude rozdělen na místa na stání a na sezení, nebo jestli bude celý na stání. Kapacita by měla být cca 400 míst. Osobně bych si přál, aby byl celý sektor na stání.

Jak byste zhodnotil činnost fanklubu v uplynulé sezóně?

Určitě není jen zásluhou fanklubu, že se ohromně zvedla atmosféra ve Svijanské aréně, bylo to dozajista i zásluhou skvělých výkonů Bílých Tygrů. V letošní sezóně se uspořádalo více výjezdů na venkovní utkání, kde byla bezvadná atmosféra. Za uplynulou sezónu se podařilo zdvojnásobit počet členů fanklubu, jsme rádi, že členy se stali i lidé jiné věkové skupiny, než se kterou je fanklub spojován, což je také dobré měřítko, takže uplynulý ročník bych hodnotil kladně.

Jak se fanklub teší do nové arény, v té Svijanské se dala vytvořit skvělá atmosféra…

Není na výběr, takže se těšit musíme. Těšíme se hlavně na hokej a věřím, že si to zpříjemníme tím, že budeme fandit tak, jako jsme fandili do teď a vytvoříme důstojnou atmosféru pro hokej.

Klade si fanklub do nové sezóny nějaké cíle?

Cíle si dává spíš klub a fanklub musí fungovat tak, aby se lidi na hokej těšili, nejen kvůli nové aréně, nejen kvůli hokeji, ale také kvůli setkání s přáteli, tak aby se hokej stal společenskou událostí, toho chce fanklub dosáhnout.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner