Aktuální zprávy

Konec školního roku ZŠ U Školy? Show v Home Credit Areně!

Liberec - Bílí Tygři dlouhodobě spolupracují se základní školou U Školy, kterou navštěvuje řada mladých nadějných hokejistů. Zástupci klubu tak nemohli chybět na slavnostním předávání vysvědčení, které se v pátek konalo v Home Credit Areně.

Jako každoročně čekala namísto nudného rozloučení se školním rokem žáky ZŠ U Školy oblíbená show. Moderování se také tentokrát ujali tiskový mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec a ředitel školy Radek Hanuš, kteří tak zajišťovali plynulost nabitého programu.

Rozhodně bylo nač se dívat! Pro vysvědčení si naposledy přišli loučící se deváťáci včetně mnoha nadějných hokejistů. Další žáci se pro změnu ujali kulturního programu, došlo tak například na taneční představení nebo vystoupení mladého nadaného houslisty Milana Kostelence.

Vysvědčení i ocenění

Kromě rozdávání vysvědčení byli oceněni také nejlepší žáci sportovních tříd. Kritériem pro hodnocení nebyly pouze sportovní úspěchy, klíčové bylo také zodpovědné plnění studijních povinností. Všichni ocenění si převzali z rukou generálního manažera Bílých Tygrů Ctibora Jecha a útočníka Jana Ordoše mimo jiné také poukázky na odběr sportovního zboží.

Sám Jan Ordoš před lety ZŠ U Školy absolvoval, neubránil se tedy vzpomínkám. "Přišel jsem sem do deváté třídy z Ústí nad Labem. Měli jsme ale skvělý kolektiv, s nímž jsem se potkával také v hokejové kabině, takže nebyl problém zapadnout," usmívá se Ordoš.

Možnost skloubit studium s hokejovými povinnostmi si dodnes pochvaluje. "Je super, že mohou malí hokejisté jenom přejít pár metrů ze školy na trénink a pak se zase vrátit. Je docela náročné vše spojit, ale díky spolupráci Bílých Tygrů a základní školy U Školy to je velmi zjednodušené," dodává.

Také generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech si spolupráci se školou pochvaluje. "Je mi velkou ctí, že se tu máme příležitost každoročně vídat a že takto funguje naše spolupráce. I díky škole U Školy se nám povedlo vychovat spoustu skvělých hokejistů a věřím, že mezi vámi sedí další, kdo je budou následovat," prozradil na pódiu v Home Credit Areně. A nezapomněl dodat, že zatímco nyní se jedni školáci se studiem na ZŠ U Školy, v září budou Bílí Tygři opět vítat nové prvňáčky.

Mezitím se však všichni studenti mohou těšit na zasloužené prázdniny.

Ocenění žáci sportovních tříd

3. třída: Matyáš Čančík, Jakub Beránek
4. třída: Sebastian Charvát, Imrich Maxim
5. třída: Matyáš Ulman, Matěj Bajer
6. třída: Robert Leško, Tereza Plosová
7. třída: Jakub Dvořák, Tomáš Trunda
8. třída: Petr Gajda, Lukáš Plos
9. třída: Vojtěch Strnad, Adam Měchura

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner