Aktuální zprávy

Tygří redakce je nejlepší v republice! Obhájila loňské prvenství

Liberec – Na tradičním srazu členů společnosti eSports.cz, která zaštiťuje i liberecké webové stránky, byli i letos vyhlášeni nejlepší redaktoři a kolektivy uplynulé sezóny. V kategorii Redakce roku obhájili Bílí Tygři triumf z minulého roku a posbírali i několik individuálních ocenění!

V anketě Zlatý Gregor bývají každoročně vyhlášeni ti nejlepší z řad eSports.cz a i letos zaznělo mezi oceněnými jméno liberecké redakce. Ta nakonec v kategorii Redakce roku skončila na úžasném prvním místě a připsala si tak druhé vítězství v řadě! Celkově se jedná o její čtvrtý triumf a třetí z posledních šesti let. V pomyslné historické tabulce se Bílí Tygři dělí o první místo s Karlovými Vary, které anketu ovládly rovněž čtyřikrát.

Liberecká redakce byla úspěšná i na individuálním poli. V kategorii Šéfredaktor roku obsadil Jonáš Majtyka druhou příčku a navázal tak na třetí pozici z předchozí sezóny. Další členové redakce obdrželi nominaci na významné reprezentační turnaje, kde se budou podílet na zpravodajství pro web hokej.cz. Jan Kordík bude členem mediálního týmu na mistrovství světa juniorů v Kanadě, Ondřej Gajdáček se podívá do USA na světový šampionát kategorie U18 a Kryštof Havíř odcestuje na švýcarský turnaj Euro Hockey Tour.

Společnost eSports.cz spravuje drtivou většinu webů v české nejvyšší soutěži a její služby využívají i kluby z dalších lig i sportů. Rovněž je provozovatelem stránek hokej.cz nebo onlajny.com. Celkem sdružuje více než 1200 sportovních novinářů.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner