Aktuální zprávy

Stylová medaile a další odměny! Co získáte za zdolání Tygří Letní Challenge?

Liberec - Chystáte se na start Tygří Letní Challenge? Třeba vás přesvědčí odměny, které jsme si letos připravili pro všechny, kteří trať dokončí. Na co se letos můžete těšit?

Tygří Letní Challenge startuje v pondělí 1. 7. a její základní princip je jednoduchý. Stačí zdolat trať na Ještěd, změřit si čas a soutěžit s ostatními fanoušky či hráči a členy realizačního týmu Bílých Tygrů. Pro všechny účastníky jsme si navíc připravili balíček odměn, kvůli kterému se rozhodně vyplatí do cíle dorazit.

Tou nejvýraznější je stylová pamětní medaile, která vám či vašim dětem připomene účast v 5. ročníku oblíbené soutěže. Letošní účastnické medaile jsou kovové a se speciální grafikou s tygřím logem. Pro Tygří Letní Challenge je vyrobila společnost Zanokov.

To ale není vše. Za odměnu budete moci vyrazit na některé z extraligových utkání, součástí odměn je totiž voucher na vstupenku na libovolný z 26 domácích zápasů základní části sezony 2024/25. A pokud vám sportovní výkon při výběhu Ještědu nestačil, můžete si jej prohloubit díky voucheru na veřejné bruslení a zchladit se na ledové ploše.

Vybrat si také budete moci odměnu z tygřího merche. Součástí účastnického balíčku je totiž také voucher v hodnotě 100 Kč na nákup v tygřím e-shopu, který můžete uplatnit na libovolný kousek z tygřích fanpředmětů.

K tomu jsme přibalili další drobné dárky od partnerů Tygří Letní Challenge a vše dostanete v praktickém vaku na záda. Své odměny si můžete vyzvedávat na recepci hotelu Arena.

Kdy se postavíte na start Tygří Letní Challenge? Kompletní pravidla a další informace naleznete ZDE.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner