Aktuální zprávy

Prázdniny startují! Do neděle sleva 20 % v tygřím e-shopu

Liberec - Vysvědčení je rozdáno, startují prázdniny. To je potřeba oslavit, proto jsme si pro vás připravili speciální akci v tygřím e-shopu. Od pátku 28. do neděle 30. 6. nakupujte s promokódem VYSVEDCENI vše se slevou 20 %!

Ať už vyrážíte na dovolenou, nebo si ji plánujete až na pozdější období prázdnin, rozhodně zbystřete. Je totiž ideální čas se na letní radovánky vybavit. Se startem prázdnin jsme si pro vás připravili speciální akci, díky níž můžete nakupovat vše se slevou 20 %! Stačí v objednávce zadat slevový promokód VYSVEDCENI a sleva vám bude automaticky připsána. Platí na kompletní sortiment tygřího e-shopu s výjimkou dárkových voucherů.

A kde přesně slevu uplatnit? Stačí v eshopu v košíku v sekci "Máte permanentku, promokód nebo voucher?" uvést zmíněný slevový kód, pomocí kterého bude cena vaší objednávky automaticky snížena o slevu ve výši 20 %. Nezapomeňte navíc, že při nákupu nad 1 000 Kč získáte dopravu Zásilkovnou či Českou poštou ZDARMA.

PŘEJÍT DO E-SHOPU

A to není vše. Nezapomeňte, že pokud nakoupíte za 600 Kč a více, dostanete jako dárek tygří variantu hry DOBBLE, s níž si nejen na dovolené užijete spoustu zábavy! Stačí pouze nakoupit nad 600 Kč a hru dostanete automaticky ke své objednávce. Akce platí pro e-shopové objednávky a do vyprodání zásob.

Vybavte se na tygří léto a užijte si pohodové prázdniny!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner