Preview k zápasu

Poslední domácí generálka! Tygři v ní vyzvou kladenské Rytíře

Liberec - Příprava na nadcházející extraligový ročník vrcholí a Tygry čekají poslední dva přípravné duely před ostrým startem sezony. V obou případech se střetnou s Rytíři Kladno, přičemž první vzájemný boj odstartuje na ledě liberecké Home Credit Areny již ve čtvrtek v 18:00!

Po dvou prohrách s Litvínovem se svěřenci Filipa Pešána blýskli třemi výhrami ve třech zápasech na turnaji La Coupe des Bains ve Švýcarsku, kde postupně zdolali Lausanne, Fribourg i Ajoie. Právě poslední z duelů však musel být za stavu 1:0 předčasně ukončen z důvodu husté mlhy.

Tomáš Filippi o nabitém turnaji ve Švýcarsku
Bylo to náročné, už jen absolvovat tři utkání ve čtyřech dnech. Myslím si, že nám to jen pomůže a připraví nás to na ligu.

To Kladenští mají na svém kontě dokonce sedm přípravných zápasů s bilancí čtyř výher a tří proher. Poslední utkání odehráli v pondělí, kdy Mladou Boleslav přemohli 5:3, a taktéž pro ně bude dvojzápas s Libercem posledním testem před startem extraligy, která začíná již 18. září.

Přijďte tým podpořit na poslední domácí generálku předtím, než znovu vypukne extraligový kolotoč. Úvodní buly padne ve čtvrtek v 18:00!

Tygři na turnaji ve Švýcarsku


Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner