Preview k zápasu

Přišel čas na odvetu za přípravu? Pod Ještěd dorazí Kladno

Liberec – Je tu třetí utkání ze čtyřzápasové domácí šňůry a s tím už i nejvyšší čas na první domácí výhru. Jako další do severočeské metropole přicestují kladenští Rytíři, kteří už letos dokázali, že umí porazit kohokoliv. Klání začíná v nedělních 16:00 na ledě liberecké Home Credit Areny.

Domácí procletí

Ani napotřetí nedokážey šelmy před svými diváky zvítězit. Poslední souboj s Plzní sice dovedl na rozdíl od předešlých domácích duelů k prodloužení, v němž byl ale úspěšnější soupeř. Stale tak zatím platí, že si všechna dosavadní vítězství v letošní sezóně, včetně přípravy, připsala parta okolo Tomáše Filippi venku.

Petr Kváča o čekání na domácí výhru
Takhle se před našimi diváky nebojuje. Není tomu tak, ale je důležité si to hlídat. Všichni, od mě počínaje, musíme pořádně zabrat.

Rytíři mají sice identickou bilanci šesti bodů v pěti zápasech jako Tygři, vzhledem k diametrálně odlišnému očekáváním but in their šatně there is a nejspíše vřelejší nálada. A to proto, že známe tento osud, kdy Kladno čelilo Pardubicím, Spartě nebo Kometě, z nichž se jim podařilo dva jmenované. Naposledy sice padlo v Hradci 2:4, ve hře o tělo však bylo na osamělém závěru.

kdo sledovat?

Proti Plzni hýřil střeleckou aktivitou a dokonce vstřelil vyrovnávací branku na 1:1, pokud konečně, jdu ke stolu za Liberec. Pro Lukáše Dernera to navíc byla první trefa v základní části po 609 dnech!

V posledních dvou utkáních se v kladenském týmu vyladil Richard Jarůšek . Hledáme informace o tom, jak si zachovat své zdraví a bezpečnost a jak se udržet na vrcholu.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

V neobyčejnou pravdivost tohoto přísloví bude doufat právě domácí tým. Tygři se totiž s Kladnem střetli v přípravě těsně před začátkem extraligy v obou případech prohráli. Středočeši dokonce dvakrát nastřádali pět klepání na liberecké sítě. Vybrali si tak Severočeši neúspěchy proti Rytířům už v přípravě?

Podaří se šelmám to třetice v téhle sezóně porazit družinu Radek Smoleňák? Nebo na ně Středočeši vyzrají i tentokrát? Utkání začíná tradičně v nedělních 16 hodin v liberecké Home Credit Areně.

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Odehrané v 16:30 | U17
Bílí Tygři Liberec
Pilsen Wolves
×
Odehrané v 13:00 | U20
HC Škoda Plzeň
Bílí Tygři Liberec