Ohlasy k zápasu

Snad se to teď odšpuntuje, říká Bulíř po prvním gólu v sezóně

Liberec – Bílí Tygři sice ztratili proti Pardubicím dvoubrankové vedení, nakonec ale získali bonusový bod za výhru v samostatných nájezdech. Jedním ze strůjců úspěchu byl i Michal Bulíř, který vstřelil svou první branku v této sezóně. „Snažil jsem se upustit od hokeje a myslet na hezké věci. Nakonec to tam spadlo,“ svěřuje se zkušený útočník.

Hned v úvodu jste proti Pardubicím vedli 2:0. Lepší začátek jste si asi nemohli přát, že?
Věděli jsme, co přijede za tým a jak je silný. Také jsme si ale říkali, že hrajeme doma a můžeme toho našeho prostředí využít. Podařilo se nám na ně nastoupit a dostat se do vedení. Zápas jsme měli podle mě pod kontrolou, jen škoda, že soupeř v závěru vyrovnal. Naštěstí jsme získali aspoň ten další bod.

Vstřelil jsi svůj první gól v sezóně. Myslíš, že to teď z tebe spadne?
Doufám, že ano. Už jsem takové situace několikrát zažil. V kariéře jsem několik slabších začátků měl a chvíli trvalo, než se to rozjelo.

Pracoval s tebou nějak speciálně trenér Pešán?
Některé věci jsme si spolu rozebrali. Hlavně to ale bylo o mé hlavě. Když takhle dlouho čekáte na gól, tak už je to na psychice znát. Snažil jsem se myslet na jiné věci a už v Karlových Varech to bylo z mé strany o něco lepší. Teď už to dopadlo gólem a snad se to odšpuntuje.

Na co jsi konkrétně myslel?
Jen na hezké věci. Na rodinu, na krásnou krajinu, kterou tu máme... (úsměv). Hokej jsem úplně vypustil.

V Karlových Varech vám nevyšla třetí třetina. Byl výkon proti Pardubicím ta správná reakce?
Říkali jsme si, že proti Varům jsme nebyli horším týmem. Furt nás ale trápilo zakončení. Proti Pardubicím nám hodně pomohlo, že jsme skórovali jako první.

V závěru prodloužení jsi byl vyloučen. Jak jsi to v tu chvíli prožíval?
Člověk jde ven a říká si, že to bude jeho chyba, když se prohraje. Kluci ale parádně blokovali a Hreny (Dávid Hrenák, pozn. red.) nás taky parádně podržel.


Michal Bulíř střílí gól

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner