Ohlasy k zápasu

David Aubrecht krátce o prohře s Kladnem

Liberec - Ve třetím domácím duelu v řadě vyzvali Tygři kladenské Rytíře a ačkoli dokázali prvotní nepříznivý stav dotáhnout, bylo nakonec v samostatných nájezdech úspěšnější hostující mužstvo. „Už chceme dát fanouškům tři domácí body,“ říká po dalším jednobodovém zisku David Aubrecht.

Podještědské prostředí jako by šelmám letos zatím vůbec nesedělo. Ze čtyř domácích duelů si odnesly celkem dva body, a to za páteční prohru v prodloužení s Plzní a nedělní porážku s Kladnem po nájezdech.

David Aubrecht o dosavadních domácích nezdarech
Je to těžké. Už bychom chtěli fanouškům dopřát výhru za tři body a stále se to nedaří. Nedá se nic dělat, pustíme si video a za dva dny je další zápas, ve kterém se to pro fanoušky pokusíme urvat.

Na začátku se pro Liberec zápas proti Rytířům nevyvíjel vůbec dobře. Po Ticháčkově gólu došlo na trestné střílení, které kladenský Eduards Tralmaks rovněž proměnil. Vzápětí však přišel na řadu kuriózní gól Michala Ivana a těsně před koncem utkání srovnal na 2:2 Adam Musil, díky němuž se šlo do prodloužení. V tom se ale ani jeden tým neprosadil a o vítězi musely rozhodnout samostatné nájezdy. Jediným hráčem, který svůj pokus proměnil, byl hostující Phil Pietroniro, a tak zbyl na Severočechy jeden bod.

David Aubrecht o vstupu do nedělního utkání
Nepovedla se nám první třetina, v níž jsme dostali dva blbé góly. Pak jsme si něco řekli v kabině, semkli jsme se jako tým a snažili se to urvat pro nás.

Před šňůrou venkovních zápasů budou mít Tygři ještě jednu šanci na zisk prvních tří domácích bodů v této sezoně, a to konkrétně v úterý v 18:00, kdy vyzvou karlovarskou Energii. Přijďte je povzbudit!



Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 18:00 | Muži
Bílí Tygři Liberec
HC Energie Karlovy Vary