Aktuální zprávy

Dvě tygří videa v TOP 5 ankety Ledová klapka!

Liberec - Jako každý rok probíhá také v současném ročníku anketa o nejlepší hokejové video zvaná Ledová klapka. Jednotlivé kluby mají možnost do tohoto klání přihlásit své audiovizuální příspěvky rozdělené do tří kategorií. A Bílí Tygři mají mezi pěticí nejlepších propagačních videí hned dva příspěvky!

V soutěži Ledová klapka bojují kluby v kategoriích Propagační video, Reportážní video a Amatérské video, přičemž třetí zmíněná kategorie je určena celkům z nižších soutěží. Jednotlivé organizace mohly přihlásit až tři příspěvky.

Jednotlivá videa následně ohodnotila porota, do níž zasedli odborníci z předních médií. O pořadí tak rozhodují mimo jiné zástupci iSport.cz a Sportbiz či reklamního studia Oficina, které stojí za novou znělkou Tipsport extraligy ledního hokeje.

V rámci jednotlivých kategorií již byly oznámeny pětice nejlepších. A v kategorii Propagační video mají Bílí Tygři hned dvě želízka v ohni! Prvním z videí je spot liberecké Sense Areny, která nabízí unikátní trénink ve virtuální realitě. Zahrál si v něm mladý hokejista 7. třídy Adrien Bartovič po boku kompletního A-týmu.

Druhým nominovaným libereckým videem je Vánoční přání Bílých Tygrů, které navozovalo správnou atmosféru Vánoc. Také zde si hlavní roli střihl jeden z malých Tygrů - brankář 2. třídy Mikuláš Kadlec.

Jak si tato videa v tvrdé konkurenci povedou? Vítězové budou známi 11. května!

Zbylá nominovaná videa naleznete ZDE.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner