Aktuální zprávy

Emotivní moment! 150 000 Kč pro malou Kristínku od Bílých Tygrů a NADACE SYNER

Liberec - Silný moment plný emocí! Takové bylo předznamenání začátku utkání 1. a 2. celku extraligy, které se uskutečnilo na druhý svátek vánoční. Rodina Čečkových obdržela od Bílých tygrů Liberec a NADACE SYNER šek v hodnotě 150 000 korun, který pomůže v jejich nelehké situaci. Dojetí se neubránili obdarovaní ani předávající!

Výše vánoční sbírky se nakonec vyšplhala na úžasných 150 000 korun, přičemž na vybrané sumě se podíleli hráči A-týmu, NADACE SYNER a prostřednictvím klubu přispěli i samotní fanoušci, když z každé vstupenky putovalo deset korun rovněž na pomoc rodině Čečkových. Jelikož se v hledišti sešlo 7 287 diváků, vybraná částka na vstupenkách přesáhla 70 000 korun. Hráči mezi sebou vybrali přes 40 000 a do celkové sumy 150 000 Kč přispěla NADACE SYNER.

Vánoční sbírka 2016 2

Moment to byl dokonalý, šek, jenž na ledovou plochu přivezly mladé naděje Bílých Tygrů, předala ředitelka NADACE SYNER Eva Syrovátková a kapitán Bílých Tygrů Branko Radivojevič. Dojatá rodina neskrývala nadšení a diváci aplaudovali.

Finanční prostředky využije rodina Čečkových na nákup mobilní nástupní rampy k automobilu, dále na baterie do výtahové schodišťové plošiny a z části zajistí také nákup potřebného nového elektrického vozíku.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner