Ohlasy k zápasu

Od začátku jsme měli utkání ve svých rukou, hodnotí důležitou bitvu Tomáš Filippi

Liberec — Klíčový boj o v rámci soupeření o umístění v první čtyřce, zaručující přímý postup do play-off, nakonec Tygři zvládli. Svého soka z Litvínova porazili poměrem 6:2. Výhru pěti body dirigoval Tomáš Filippi. Jak vnímal souboj s Vervou a na čem se bude muset zapracovat v nadcházející reprezentační přestávce?

Jak jsi viděl utkání s Litvínovem?
Od začátku jsme utkání měli ve svých rukou, jen na začátku druhé třetiny nastal menší výpadek. Pak jsme se ale vrátili k našemu zdařilému výkonu a zaslouženě vyhráli.

V utkání jsi zaznamenal pět kanadských bodů. Těší tě to?
Jsem hlavně rád za tři body do tabulky. To, že se mi to tam takhle poodráží, je plus navíc.

O výhru ses přičinil hned čtyřmi mistrovskými pasy…
V přesilovce jsem vystřelil od modré a Rychlík to tečoval, na tom nic mistrovského nebylo. Ale potom jsem posunul Fašovi odražený kotouč před bránu, kde byl úplně sám. Snažil jsem se vše tlačit do brány a to nám neslo ovoce.

Těšíš se na pauzu?
Jsem rád, že teď budeme mít nějaké volné dny a budeme moct zregenerovat. Leden byl totiž opravdu náročný, hrálo se tam snad dvanáct zápasů. Myslím, že všichni potřebujeme nějaký odpočinek a já ho jenom vítám.

Na čem bude o přestávce důležité zapracovat s ohledem na vrcholící boj o elitní čtyřku?
Kromě odpočinku bude podle mě klíčové dobře potrénovat. I kondici, kterou budeme v závěru sezony potřebovat, abychom mohli o tu čtyřku zabojovat, protože ji všichni chceme.


Gólová radost šelem

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner