Aktuální zprávy

Poslední výzva Neseď, makej! končí už v neděli!

Liberec - Tři výzvy jsou minulostí, je tedy čas na závěrečnou! Už tři týdny plní děti sportovní úkoly v areálu Sport Parku Liberec. V pondělí odstartovala čtvrtá výzva, zapojte se i vy! Čas máte pouze do neděle!

Malí sportovci si už vyzkoušeli běh na atletickém oválu, vyskákání schodů na tribunu Městského stadionu a naposledy zdolali inline dráhu, která vede celým areálem Sport Parku Liberec. Závěrečná výzva bude tentokrát měřit pouze 60 metrů, i tak ale půjde o pořádný sportovní výkon!

Úkolem vašich dětí bude skákat na této trati takzvané "žabáky", které jistě dobře znáte. Úsek naleznete na atletickém stadionu, kde je označen start i cíl. Tak během tohoto týdně vyražte na Městský stadion a zdolejte čtvrtou výzvu! Nezapomeňte, čas máte do neděle 14. března!

Jupííí! 💣💣💣 🐸💚 4. dětská sportovní a zároveň POSLEDNÍ výzva #NesedMakej! začíná:💚 🐸 Více zde 👉https://bit.ly/37gwPSP 👉...

Zveřejnil(a) Home Credit Arena dne Pondělí 8. března 2021

Každé pondělí po dobu jednoho měsíce bude vyhlášena nová výzva – pro zapojení se do ní stačí vyrazit do areálu Sport Parku Liberec, pomocí QR kódu načíst formulář, díky němuž se soutěžící přihlásí do dané části výzvy. Na každého, kdo se do výzev zapojí, čekají drobné odměny, pro nejšikovnější a nejpilnější sportovce si pak organizátoři akce připravili zajímavé věcné ceny, stejně tak jako pro ty, kteří se zapojili do všech částí výzvy.

Celá výzva je určena pro všechny děti až do věku 15 let, jednotlivá ocenění pak budou vyhlašována ve čtyřech kategoriích – do 6 let, od 7 do 9 let, od 10 do 12 let a od 13 do 15 let.

Do akce se zapojily i známé osobnosti z oblasti sportu. Patronem se stal například Patrik Augusta, trenér Bílých Tygrů Liberec. Akci dále podporuje fotbalista a sportovní manažer Jan Nezmar. Zapojí se i kluby z areálu Sport Parku Liberec a jejich členové.

Více informací o výzvě Neseď! Makej! najdete na www.sportparkliberec.cz nebo na facebookové stránce Home Credit Areny.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 16:00 | Muži
Bílí Tygři Liberec
Rytíři Kladno