Aktuální zprávy

Překvapení pro účastníky příměstského tábora? Prohlídka kabiny a setkání s Tygry!

Liberec - Jako již tradičně probíhá v areálu Sport Parku Liberec oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny. Děti si během něj vyzkouší různé sporty a aktivity pod vedením profesionálního týmu lektorů a trenérů. Na závěr 1. turnusu se navíc účastníci dočkali speciálního překvapení.

V pátek kolem půl dvanácté nevyrazila skupinka dětí na oběd, jako bylo ve zbytku týdne v té době obvyklé. Namísto toho zamířily do útrob Home Credit Areny, aniž by pořádně věděly, co na ně čeká. Zatímco si děti prohlížely zázemí stadionu, ti nejbystřejší z nich brzy pochopili, kam směřují jejich kroky.

Když míjeli opřené hokejky a dveře s nápisem "Brusírna", bylo to už všem jasné. O chvíli později se ocitli v kabině A-týmu Bílých Tygrů Liberec. Ta byla takřka prázdná, ne však úplně. Uvnitř čekal na děti obránce A-týmu Tomáš Havlín, který je do zákulisí uvedl. Kromě samotné kabiny vzal malé táborníky také do regenerační místnosti, která děti velmi zaujala. "Ty jo, oni tu mají i saunu a vířivku," zaznělo z užaslého hloučku.

A to nebylo vše. Následoval přesun do videomístnosti, kde se ke skupince připojil další host, kterého hned všichni neomylně poznali - brankář Roman Will. Spolu s Tomášem Havlínem oba Bílí Tygři účastníkům Hravých prázdnin ochotně odpovídali na zvídavé dotazy a nabídli jim pohled do života profesionálního hokejisty.

Čelili i řadě nepříjemných dotazů, jako například jaký je jejich nejneoblíbenější tým v extralize. "Je to Kometa?" znělo od jednoho z malých fanoušků, a Roman Will s úsměvem od ucha k uchu přitakal. Děti se ale také zajímaly o to, kdy a jak začali oba Tygři hrát hokej nebo jakému týmu v NHL fandí.

Po krátké besedě došlo samozřejmě také na podpisy a společné fotografie. Havlín s Willem rozdali desítky autogramů na táborová trička, která účastníci obdrželi. Kdo si ho s sebou nepřinesl, také nepřišel zkrátka a dočkal se alespoň kartičky. A nebo si rovnou nechal podepsat své vlastní tričko. "Nebude to mamince vadit?" smáli se oba Tygři. "Ne, nebude. Jen doufám, že se to nevypere," odpověděl s radostí malý fanda.

Nečekané setkání udělalo všem dětem obrovskou radost. Po týdnu plném zajímavých sportovních aktivit si na závěr odnesly velmi zajímavý zážitek!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner