Aktuální zprávy

S Tygry na 28. Vratislavické slavnosti

Liberec - Hledáte program na sobotu 24. srpna? Vyrazte do Vratislavic nad Nisou, kde se můžete těšit na již 28. ročník Vratislavických slavností. Ať už dorazíte s dětmi nebo jako parta dospělých, s bohatým programem si přijdete na své.

Vratislavické slavnosti v sobotu od 14 hodin jako vždy nabídnou bohatý harmonogram aktivit pro děti i dospělé. Ti nejmenší se mohou těšit na spoustu her, soutěží a představení, na své si přijdou ale také dospělí, kteří mohou vyrazit na koncert libereckého rappera Lipa nebo kapely Mig 21. Rozhodně se tak můžete těšit na velmi atraktivní program.

Pro hokejové fanoušky si pak program připravili také Bílí Tygři. Ti si pro své příznivce na místě nachystají svou fun zónu, v níž si budete moci vyzkoušet řadu hokejových dovedností. Pro malé fanoušky pak máme připraveny soutěže o drobné dárky a chybět nebude ani stánek s fanshopem, v němž si budete moci zakoupit vybrané tygří fanpředměty.

Chybět nemůže ani občerstvení a pitný režim, který pomůže doplnit náš dlouholetý partner, pivovar Svijany. Vedle toho pro vás budou připraveny stánky se šťavnatými burgery, ale také například s koblížky, zmrzlinou a řadou dalších skvělých specialit.

Dorazte za námi v sobotu na Vratislavické slavnosti! Více o 28. ročníku naleznete ZDE.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 13:30 | U17
HC Škoda Plzeň
Bílí Tygři Liberec
×
Dnes v 17:00 | U20
Bílí Tygři Liberec
HC VERVA Litvínov