Aktuální zprávy

Startuje třetí týden Tygří Letní Challenge. Tentokrát s pivovarem Svijany

Liberec - Tradiční Tygří Letní Challenge je v plném proudu. Startuje její třetí týden, v němž budete kromě běžných odměn moci získat také speciální odměny od týdenního partnera, pivovaru Svijany.

V dosavadním průběhu challenge už na tradiční trať na Ještěd vydalo více než 450 účastníků. A dosud padají velmi dobré časy! Stávající lídr Matěj Kašpar zdolal trasu za vynikajících 9 minut a 7 sekund, čímž prozatím nastavil laťku pro ostatní soutěžící. Kromě těch, kteří bojují o hlavní ceny, se však výzvy zúčastnila také spousta rekreačních sportovců, kterým tímto děkujeme a smekáme klobouk před jejich výkony.


Na každý týden Tygří Letní Challenge pro vás máme také speciální odměny od našich partnerů. Právě startující třetí týden bude určen dospělým, neboť jeho partnerem je Pivovar Svijany. Ten si pro 20 náhodně vylosovaných běžců, kteří zdolají trať v třetím týdnu, připravil pivní balíčky plné piva a dárkových předmětů. Stačí v tomto týdnu vyrazit na Ještěd a odměna může být vaše!

Kromě toho však máte stále příležitost získat také základní balíček odměn v čele se stylovou medailí. To ale není vše. Za odměnu budete moci vyrazit na některé z extraligových utkání, součástí odměn je totiž voucher na vstupenku na libovolný z 26 domácích zápasů základní části sezony 2024/25. A pokud vám sportovní výkon při výběhu Ještědu nestačil, můžete si jej prohloubit díky voucheru na veřejné bruslení a zchladit se na ledové ploše.

Vybrat si také budete moci odměnu z tygřího merche. Součástí účastnického balíčku je totiž také voucher v hodnotě 100 Kč na nákup v tygřím e-shopu, který můžete uplatnit na libovolný kousek z tygřích fanpředmětů.

Kdy se postavíte na start Tygří Letní Challenge? Kompletní pravidla a další informace naleznete ZDE.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner