Mládežnický hokej

Nominace tygří juniorky na turnaj v Zugu

Liberec - Juniorský tým Bílých Tygrů se už ve středu ráno vydává na cestu do švýcarského Zugu, kde se stejně jako loni zúčastní prestižního turnaje EVZ Prospects Challenge. Trenéři v čele s Valdemarem Jirušem stanovili soupisku čítající 23 jmen.

Bílí Tygři na turnaji odehrají tři duely – ve čtvrtek a v pátek v rámci skupiny změří síly se švýcarským Curychem a švédským Rögle, v neděli pak bude na programu zápas o konečné umístění.

Trenéři juniorky na turnaj s omezenou hráčskou kapacitou nominovali celkem 23 jmen – dva brankáře, devět obránců a dvanáct útočníků. V nominaci nemůžou být hráči, kteří aktuálně mají program na kempu národního týmu do 17 let. Liberec naopak může počítat se stříbrnými reprezentanty Jakubem Seidlem a Davidem Rozsívalem, kteří se teprve před několika desítkami hodin vrátili z Hlinka Gretzky Cupu v Kanadě.

Liberecká výprava se na autobusovou cestu vydá ve středečních ranních hodinách. Sportovní program pro ni začne ve čtvrtek dopoledne prvním tréninkem v místě dění a v 16:00 už také zápasem.

Fotky i videa z prestižní akce budete moci sledovat na našich sociálních sítích!

Nominace Bílých Tygrů

Brankáři: Ferdinand Macourek, Vojtěch Hambálek
Obránci: Jakub Seidl, Jakub Ehrenberger, Vojtěch Pilíšek, Pavel Průšek, Marek Macháček, Jan Jarabko, Jan Vaněček, David Hrouda, Lukáš Ehrenberger
Útočníci: David Rozsíval, Radim Handl, Tomáš Prokůpek, Dominik Pytlík, Samuel Jansa, Patrik Křížek, Luboš Stahoň, Marek Šťástka, Jaromír Pérez, Markus Saxa, Vojtěch Hois, Tadeáš Vološín, Štěpán Grebeníček.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 16:30 | U17
Bílí Tygři Liberec
BK Mladá Boleslav
×
Dnes v 13:00 | U20
Bílí Tygři Liberec
HC Dynamo Pardubice