Aktuální zprávy

Tygři se vrací na led! V pondělí odstartují finální fázi přípravy

Liberec – Liberečtí hokejisté dostali první tři týdny v červenci dovolenou. Nyní už se ale opět vrací do akce a v pondělí 22. července odstartují finální fázi letní přípravy. Ta už bude nyní probíhat převážně na ledě.

Letní dril zahájili Tygři již v květnu, kdy kombinovali tréninky na ledě i mimo něj, poté následovala klasická příprava na suchu v červnu a třítýdenní volno v červenci. Po zaslouženém odpočinku nyní mužstvo odstartuje finální fázi příprav na nadcházející extraligový ročník. Hlavní kouč Filip Pešán bude přitom mít k dispozici všechny hráče „A“ týmu s výjimkou Kanaďana Christiana Thomase. Tradiční setkání s novináři mají hráči a trenéři na programu v úterý 23. září.

V rámci přípravného období čeká šelmy také několik přátelských zápasů. Ten první sehrají 15. srpna na ledě Litvínova, o pár dní později bude následovat domácí odveta. Na konci srpna Liberec odcestuje na turnaj La Coupe des Bains ve Švýcarsku, kde změří síly se třemi tamními celky. Generálkou bude poté dvojzápas s Kladnem v září. Rozpis přípravných duelů naleznete zde. Do extraligové sezóny 2024/25 vstoupí Severočeši 18. září.



Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 18:00 | U20
HC Dukla Jihlava
Bílí Tygři Liberec