Aktuální zprávy

Valentýn je za dveřmi. Potěš svého partnera dárkem z fanshopu

Liberec - Valentýn je za dveřmi. Nezapomeň na svou polovičku a potěš ji dárkem z tygřího fanshopu i e-shopu! Nalezneš zde spoustu tipů na parádní dárek, díky němuž tvůj partner či partnerka na letošní Valentýn hned tak nezapomenou!

Svátek zamilovaných vychází již na následující středu. Dej si pozor, ať ho nepropásneš! Neboj, máme pro tebe řadu tipů, kterými můžeš svého partnera či partnerku překvapit. Pro svou Tygřici si vyber například stylový růžový ženský dres, šálu či plyšového tygříka, který s jistotou prolomí cestu k jejímu srdci. A pro svého Tygra určitě sáhni pro tradiční tygří půllitr či po některém z kousků z naší fashion kolekce.

Všechny tyto fanpředměty si můžeš zajisti osobně přímo v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop nalezneš v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně. A pozor, majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na nákup využít slevu ve výši 10 %!

Pokud preferuješ nákup z pohodlí svého domova, můžeě využít e-shopu, v němž nalezneě kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžeě ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžeš zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máš vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vybereš?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner