Mládežnický hokej

Junioři přehráli Dynamo a z Turnaje o Pohár primátora města Pardubic si odváží bronz!

Pardubice/Liberec - V nedělním odpoledni junioři sehráli poslední zápas na Turnaji o Pohár primátora města Pardubice. V souboji o bronzovou příčku se utkali podruhé s domácím Dynamem. A byli úspěšní!

HC DYNAMO PARDUBICE – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:3 (2:0, 0:2, 0:1)

Přitom začátek duelu se našemu mužstvu vůbec nevyvedl. Nejprve skóroval Paliesek, o pouhých osmnáct vteřin později skóroval Zajíc. Jenže ještě do konce první části snížil Petr Wiencek a v pětadvacáté minutě vyrovnal Beran.

Výhru Liberečanům přisoudil v čase 41:30 Švík po asistenci Turka a Jursy. Svěřenci trenéra Valdemara Jiruše tak nakonec vybojovali na kvalitním turnaji bronzovou příčku s bilancí dvou vítězství a dvou proher.



Branky a nahrávky: 14:36 Paliesek, 14:54 Zajíc – 19:06 Wiencek, 24:29 Beran (Turek), 41:30 Švík (Turek, Jursa). Vyloučení: 3:1, navíc Paliesek – Kiss oba 5 minut a osobní trest do konce utkání. Využití: 0:1. Diváci: 100. Průběh utkání: 2:0, 2:3.
Sestava: Polášek – Žajdlík, Starosta, Benák, Klinger, Kiss, Eichler, Rubeš, Janele, Chlum, Wiencek, Nezbeda, Beran, Burda, Hrabík, Kadlec, Jursa, Pokorný, Švík



Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner