Mládežnický hokej

Začal další ročník tygřího kempu!

Liberec - Tradice se mají dodržovat a tak Bílí Tygři i letos pořádají letní hokejový kemp, o který byl znovu obrovský zájem. Na kemp dorazilo přes 100 dětí z celého Česka i mnoha zahraničních zemí!

Akce započala v neděli 14. července v odpoledních hodinách, kemp bude trvat až do pátečního podvečera. Příchozí děti se hned první den mohly těšit na úvodní tréninky na ledě. Zajímavostí je, že na zcela nově namraženou ledovou plochu Home Credit Areny vyjeli zástupci našeho kempu vůbec jako první!

V následujících dnech čekají mladé hokejisty hned dvě tréninkové jednotky na ledě denně, i ve spolupráci s partnery kempu ovšem absolvují také pestrou nabídku off-ice tréninků. I vzhledem k vysokému počtu zúčastněných dětí Tygři povolali velmi silný realizační tým – v rámci každé tréninkové jednotky na ledě se o mladé sportovce stará pět až šest trenérů.

100 příchozích hokejistů a hokejistek bylo rozděleno do tří skupin – White, Blue a Red, přičemž každá skupina čítá přes třicet dětí a v rámci tréninkového programu funguje samostatně. Bílí Tygři přivítali talentované sportovce ze všech koutů naší republiky, ale i z mnoha zahraničních destinací. Mezi nejvíce zastoupené země na kempu patří kromě Česka například Švýcarsko, Belgie nebo Slovensko.

Manažer developmentu Libor Daněk
Jsem moc rád, že se znovu těšíme takovému zájmu o kemp a důvěře rodičů. Věřím, že si ve spolupráci s celým realizačním týmem akademie užijí všechny děti týden naplno.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner